عایق فایبر گلاس استخر

در این مقاله قصد داریم در مورد عایق فایبر گلاس استخر اطلاعاتی خدمت دنبال کننده های خود ارائه کنیم با ما همراه باشید امید داری اطلاعات داده شده مفید واقع شود.

امروزه از محصولات متفاوتی برا اب گریز کردن استخر ها استفاده می شود و سر تمام این محصولات رقابتی صورت می گیرد می توان نمونه ای از این محصولات را به اپوکسی، ماده های اکرلیکی، سیلوکسان و محصولات تهیه شده از قیر می توان نام برد.

فیبرشیشه ای که همان عایق فایبر گلاس نام دارد در صنایع مختلفی کاربرد دارد و در کارخانه های بزرگ  برای نگه داری اسید یا حجم زیاد اب مورد استفاده قرار میگیرد.

فایبر گلاس که ترکیبی از زرین مسلح شده می باشد که به ان FRP نیز گفته می شود در ساخت عایق فایبر گلاس به کار برده می شود. در این پوشش الیاف نقشه استحکام کننده و رزین نقش ماتریکس را برعهده دارند.

 

عایق فایبر گلاس

عایق فایبر گلاس

گلاس کاربرد های فراوانی در صنایع گوناگون دارد به خصوص در عایق کاری و اب بندی مکان های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد که از مهمترین کاربر ها و مکان های استفاده ان استخر ها و مکان های مرطوب می باشد.

 

 

آب بندی استخر چیست ؟

اب بندی و نگهداری از استخر ها از مهمترین کار های مراقبتی می باشد که باید بعد از ساخت استخر صورت بگیرد چون اگر استخر با سیمان و بقیه مواد ساخته شود نفوذ پذیر خواهد بود و اب از ان عبور خواهد کرد.

در استخر حجم زیادی اب ذخیره می شود و باید به طور ساخته شود که ذره ای نشتی نداشته باشد و باید به این نکته توجه کرد که تمامی سطوح باید پوشده شود و تنها کف مورد توجه نست بلکه دیواره ها و لبه های استخر نیز باید عایق بندی یا همان اب بندی  شوند.

عایق فایبر گلاس استخر از جدید ترین روش هایی است برای اب بندی استخر استفاده می شود و جایگزین روش های قدیمی شده و حتی مصالح و شیوه کار نیز نسبت به گذشته پیشرفت بسیاری کرده است.

در عایق فایبر گلاس باید به موقعیت استخر، عمق استخر، حجم اب استخرو همچنین نوع استخر توجه کرد و با توجه به این ها شروع به عایق فایبر گلاس استخر کرد و تمامی سطوع را پوشاند.

مزایای عایق فایبر گلاس

عایق فایبر گلاس نسبت به روش های سنتی از مزایای بیشتری برخوردار است به همین دلیل امروزه بیشتر از عایق فایبرگلاس استخر برای پوشش استخر استفاده می شود.

عایق فایبر گلاس در گذر زمان نیز مقاوم است و ترک خوردگی سبب نفوذ آب نشده و به آب بندی استخر اسیب نمی زند.

از روش اب بندی عایق فایبر گلاس در صورتی استفاده می شود که پروژه مربوطه نیازمند اب بندی 100% باشد.

از ویژگی های عایق فایبر گلاس استخر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دوام بالا در برابر خوردگی
  • مقاومت بالا
  • مقاومت در برابر محیط ای قلیایی و اسیدی
  • طول عمر بالا
  • مقاومت شمیایی و پایداری در برابر اشعه UV
  • کاهش هزینه ها :به دلیل اینکه سبب محافظت از استخر شده و لازم نیست هر از گهی به تعمیر و سرویس کرده به آن بپردازید.
  • صرفه جویی در مصرف اب و مواد ضد عفونی
  • صرفه یی در زمان (نیاز نیست زمانی را برای تعمیرات گذاشته یا به پر کردن اب از دسته رفته استخر بگذارید )
  • در روش های قدیمی مواد قیری از ان شره کرده و اما فایبر گلاس اب گرید و مستحکم بوده و عوامل نام برده تاثیر مخربری روی ان ندارند.
  • عایق فایبر گلاس در مقابل ریشه گیاهان مقاوم می باشد و امکان نفوظ ریشه گیاهان در این پوشش امکان پذیر نیست.

قیمت عایق فایبر گلاس استخر

قیمت عایق بندی با فایبر گلاس استخر به عواملی مانند سایز استخر، و موقعیت مکانی ان بستگی دارد. همچنین به سن استخر نیز بستگی دارد چون استخر های قدیمی تر باید قبل از عایق کاری باز سازی شده و سپس اب بندی شوند. و در صورت راهنمایی بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

جزای تشکیل دهنده فایبرگلاس

ماده تشکیل دهنده پوشش فایبرگلاس، یا پوشش های پلیمری متشکل از رزین ها، پشم شيشه و مواد نفتي  می باشد. فایبرگلاس بعد از تحت فشار قار گرفتن سخت شده و تشکیل ماده ای جامع حالت را می دهد ، که دمای هوا تاثیری روی آن ندارد. در ماده فایبر گلاس زرین وجود دارد که همان پلیمر می باشد و دو مدل طبیعی و مصنوعی دارد. رزین حالت جامعی شکل دارد و در با مخلوط شدن با موارد دیگر حالتش تغییر کرده و به ماده ای جامد تبدیل شده و سخت می شود.

 

رزین طبیعی،از طبیعت، مواد طبیعی ، حیوانات و گیاهان به دست امده است. از نمونه هایی از این رزین ها با  شیره ی درختان تولید می شود درختانی مانند  درخت کاج ، قیر، سندروس و … اشاره کرد. در زمان های گذشته از این ماده های تولیدی از طبیعت برای اب بندی کردن کشتی ها و قایق ها استفاده میشد.

 

رزین مصنوعی، از عناصر شیمیایی و ترکیبات ان تولید می شود و به دلیل اینکه در شرایط کاملا کنترل شده و تنظم شده ی ازمایشگاه تولید می شود یک دست تر و یکنواخت تر از مدل طبیعی خود هستند رزین پلی استر، اپوکسی و پلی اورتان نمونه هایی از این رزین ها هستند.

رزین های وینل استر: این مدل نیز از رزین های مصنوعی تولید شده در محیط ازمایشگاهی می باشد ک متشکل از رزین اپوکسی و اسید کربوکسیلیک می باشد. این رزین ها، به رنگ تیره مایل به قرمز می باشد و شکل بهتری نسبت به پلی استر ها دارند .این رزین ها دارای استحکام بالایی در مقابل انواع اسید دارند.

 

رزین های پلی اورتان: این رزین ها نیز از رزین های مصنوعی هستند که مقاومت بالایی در برابر حرارت و نور خورشید دارند همچنین از مقاومت سایش و خوردگی بالایی برخوردار می باشند.

 

رزین پلی استر، نیز مدلی از این رزین های مصنوعی می باشد و از الیاف مصنوعی  و در محیط ازمایشگاهی تولید شده است . از ترکیبات  اسیدهای آلی دو عاملی همراه با الکل های چند عاملی رزین پلی استر ساخته می شود. از خصوصیات  این رزین ها به بوی بد و زننده و رنگ تیره ی مایل به سبز ان ها می توان اشاره کرد . در ساخت و تولید قطعات فایبر گلاسی،  به دلیل اینکه به راحتی از قالب جدا می شوند از پلی استر ها بیشتر استفاده می شود.